Op een dag als deze
Staat onze wereld even stil
Soms is het leven onbeschrijfelijk kort
Als het door een ziekte bed abrupt beëindigd wordt

Nooit zullen we je vergeten
Dat wilde wij je laten weten.
Herman, vaarwel en rust zacht.

Gisteren hebben wij het trieste bericht ontvangen van het overlijden van Herman Korte.

Herman was meer dan 30 jaar lid van onze vereniging. Een voetbaldier in hart en nieren.
In zijn actieve voetbaljaren heeft Herman vele elftallen doorlopen, waaronder ook enkele jaren het eerste elftal. Tot het laatst toe voetbalde Herman nog in het derde elftal. Helaas vanwege een knieblessure kon Herman de afgelopen seizoenen niet vaak meer meedoen.

Naast zijn actieve voetbaljaren heeft Herman ook zijn sporen verdiend buiten het veld.
Herman heeft jaren de iets minder begaafde voetballers onder zijn hoede genomen. Hij zorgde op zijn manier ervoor dat hun ook het plezier in het spel kregen en leerde hun beter voetballen.

Daarnaast heeft Herman zich dikwijls ingezet voor Sportclub Overdinkel. Van oud papier ophalen, kantinediensten tot en met diverse verbouwingen, Herman was van de partij.

Met het overlijden van Herman verliest Sportclub Overdinkel een fanatieke, bevlogen clubman.

Herman voorgoed uit ons midden
Maar voor altijd in ons hart.

Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe met dit grote verlies.

Bestuur, kader en leden van Sportclub Overdinkel.