Update coronamaatregelen Sportclub Overdinkel.

Beste leden van Sportclub Overdinkel,

Het bestuur van Sportclub Overdinkel heeft kennisgenomen van de nieuwe stappen die het RIVM wil maken in het openingsplan m.b.t. het sportbeleid, welke op 28 mei om 19:00 uur tijdens de persconferentie werden meegedeeld.

Op zaterdag 5 juni wordt de derde stap van het openingsplan gezet.

Voor Sportclub Overdinkel houdt dit in dat iedereen weer in groepsverband mag voetballen. Daarnaast zullen er in de aankomende weken weer volop wedstrijden voor de jeugd t/m 17 jaar gepland worden. Meer informatie volgt z.s.m. van de Technische commissie via onze mediakanalen.

Vanaf zondag 6 juni hebben de spelers ook weer de mogelijkheid na de training te douchen en gebruik te maken van de kleedkamers op ons sportcomplex

Naast het terras zal ook de kantine weer voorzichtig geopend worden en wel vanaf zondag 6 juni.

De openingstijden van de kantine zullen in eerste instantie elke zondagmorgen tijdens trainingstijden vanaf 10.30 uur zijn en op elke donderdagavond van half 18.30 tot 22.00 uur.

Voor meer informatie zie: Stap 3 openingsplan | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Positief nieuws!

Mochten er meer ontwikkelingen zijn, houden wij u op de hoogte via onze mediakanalen.

Gebruik je gezonde verstand, let op elkaar, zorg voor elkaar’

Bestuur Sportclub Overdinkel.