Helaas vanwege privéomstandigheden kan Henk Visser op zondag 19 juni niet aanwezig zijn bij het huldigen van alle jubilarissen. Toch om dit niet zo voorbij te laten gaan hebben we Henk alvast nu mogen huldigen.

Henk heeft veel voor het voetbal van (Sportclub) Overdinkel betekent. Jarenlang was Henk “De spits” van ASVO. Vele jaren mocht hij in het eerste elftal spelen. Henk zei altijd: “een spits moet lui zijn. Hij moet alle energie bewaren voor die enkele momenten dat hij in stelling wordt gebracht”.

Naast zijn roemrijke carrière is Henk jarenlang (club) scheidsrechter geweest. Daarnaast speelde Henk vele jaren, met veel humor, Sinterklaas op de club. Henk is nog steeds regelmatig als trouwe supporter van alle elftallen op ons Sportcomplex te zien.

Henk is dit jaar 70 jaar lid van Sportclub Overdinkel, iets om zeer trots op te zijn!
Vrijdagavond hebben we Henk thuis in het zonnetje gezet en de bijhorende versierselen voor dit heugelijke feit aangeboden.

Henk namens alle leden van Sportclub Overdinkel proficiat met het behalen van deze mijlpaal!

Bestuur, kader en leden Sportclub Overdinkel.