FC Twente en Heracles zijn al volop bezig met de voorbereidingen op het komend seizoen.
Dit geldt uiteraard niet alleen voor de eerste elftallen, maar ook voor de voetbalacademie, de levensader van beide clubs.

Sinds de nieuwe scouting is opgezet is de club weer flink aan het scouten in eigen regio en kwam in de zoektocht naar nieuwe talenten terecht bij een speler van Sportclub Overdinkel. Na 3 cyclussen te hebben voltooid bij het Regio- en Academieteam van FC Twente / Heracles 012 sluit aankomend seizoen Lasse aan
bij FC Twente/Heracles Onder 12.

Met gepaste trots nemen we voor nu dan ook afscheid van Lasse. Namens het bestuur en zijn eigen team is er op gepaste manier afscheid genomen van Lasse.

Wij wensen Lasse enorm veel plezier en succes toe bij FC Twente/Heracles. Wij weten zeker dat hij met plezier terug kan kijken op zijn tijd bij Sportclub Overdinkel. Lasse zet hem op!!

Bestuur, kader en leden Sportclub Overdinkel.