Het is Sportclub Overdinkel gelukt om een van de kwalificatierondes van dit evenement
naar de club toe te halen, en wel op 20 februari 2019 aanstaande vanaf 11.00 uur t/m 15.00 uur en de kosten bedragen € 2,50 per deelnemer. Tijdens deze kwalificatieronde ga je samen met je teamgenoot strijden voor een plek in de landelijke finale. Check hier het filmpje van de finale van 2017/2018!

Wacht niet langer en meld je snel aan op: https://www.e-talentscup.nl/club/GKJD54Q

DE E-TALENTS CUP

Dit is hét FIFA toernooi voor jongeren bij voetbalverenigingen. In de kantine wordt er een 2 tegen 2 FIFA toernooi op de Playstation 4 gespeeld, tegelijkertijd wordt op het veld een FIFA Skill Games competitie gehouden. De twee beste FIFA spelers en de twee winnaars van de Skill Games competitie worden uitgeroepen tot E-Sporters van onze club en gaan ons vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale. Wie weet ben jij straks de FIFA-koning van onze club en sta je te schitteren op het NK!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onderstaande:
Rene Weggen | t – 06 43708181