Zoals elk EK en WK organiseren de Veteranen van Sportclub Overdinkel ook dit jaar weer een EK Pool. Helaas zal dit door het corona virus anders gaan dan normaal. Volg onderstaande stappen om jou deelname juist in te vullen en in te sturen.

• Stap 1: Klik op onderstaande link en op het bestand
• Stap 2: Download het Excel bestand
• Stap 3: Vul het Excel bestand digitaal in (Zorg ervoor dat u adresgegevens goed genoteerd staan)
• Stap 4: Wanneer het bestand volledig ingevuld is kan het bestand per mail gestuurd worden naar veteranencommissie@sportcluboverdinkel.nl
• Stap 5: Deelname kosten per ingevuld formulier €2,50 en zal overgemaakt dienen te worden naar rekeningnr. NL62RABO0156854244 onder vermelding van Voetbalpool 2021. Geen geld overgemaakt, betekend geen deelname!

LET OP: Deelnameformulier dient ingeleverd / opgestuurd te worden voor 5 juni 2021

Klik hier en download de EK Pool 2021

Verdere informatie m.b.t. de EK Pool valt te lezen in het Excel bestand. Mochten er nog vragen zijn kunt u altijd contact opnemen via bovenstaand mailadres.

De tussenstanden en uitslagen zullen terzijnetijd op de website vermeld worden. We hopen op een grote deelname en mooi EK. Alvast bedankt voor uw deelname!

De Veteranen Commissie Sportclub Overdinkel