Sportclub Overdinkel dit jaar mee aan De Grote Clubactie. En dat doen we niet voor niets!
Elk lot dat verkocht wordt kost €3,- van deze opbrengt gaat maar liefst 80% (ofwel €2,40 per lot)
naar onze clubkas. Dit is natuurlijk een mooi echt centje voor onze club. Wij hopen dat een ieder die een lotenboekje heeft mogen ontvangen probeert zoveel mogelijk loten te verkopen.
Want de Jeugdcommissie heeft ook een doel gesteld waarvoor de opbrengt gebruikt kan gaan worden.
En dat is een jeugdhonk voor alle jeugd. Dus zet je beste beentje voor en verkoop zoveel mogelijk loten en help mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een mooi jeugdhonk!

Heeft u interesse om nog een lot te kopen ? Dan is dat mogelijk tot 1 november 2018.