Kantine en douches eind seizoen 2019-2020 toch nog 2 avonden open.

Wie de berichtgeving over de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus volgt, heeft diverse signalen kunnen aantreffen over de heropening van de sportkantines.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan voorwaarden en protocollen om dit per 1 juli a.s. in plaats van 1 september weer mogelijk te maken.

Als bestuur hebben we dan ook besloten om de laatste 2 donderdagavonden van dit seizoen de kantine weer open te doen en wel op donderdag 2 en 9 juli.

De kantine zal deze avonden geopend zijn vanaf half 8. Alle leden van Sportclub Overdinkel zijn van harte welkom.

De kantine en het bijhorende terras zal conform de RIVM regels ingericht worden. Duidelijk is in ieder geval dat de 1,5 meter afstand ook binnen in acht zal moeten worden genomen.

Verder zal er ook een looproute zijn in de kantine van Sportclub Overdinkel. Hou hier met zijn allen rekening mee!

Door de kantine eind dit seizoen alsnog open te doen willen we de trainende leden, die deze 2 avonden nog trainen de mogelijkheid geven om na de training het seizoen toch nog enigszins gezamenlijk te kunnen afsluiten. Uiteraard op gepaste afstand door bijvoorbeeld met elkaar te proosten op de vakantie en op hopelijke betere tijden en het nieuwe seizoen 2020-2021.

Vanaf donderdag 2 juli kan er ook weer gedoucht worden door de spelers op ons sportcomplex. De douches zullen aankomende week conform de RIVM regels gereed gemaakt worden.

We hopen dat we veel trouwe leden mogen begroeten op 1 van de 2 donderdagen.

‘Gebruik je gezonde verstand, let op elkaar, zorg voor elkaar’

Bestuur Sportclub Overdinkel.