Coronaprotocol Sportclub Overdinkel

Via deze pagina blijven we je zo goed mogelijk op de hoogte houden omtrent de maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

De belangrijkste maatregelen die vanaf 31-08-2021 voor onze vereniging gelden zijn:

Algemeen:

• Blijf thuis bij klachten (laat je testen), hoesten/niezen in je elle boog.
  • Heeft u koorts of bent u benauwd? Dan moeten alle huisgenoten thuis blijven.
  • Ga niet naar plaatsen waar het druk is.
  • Binnen en buiten gelden geen beperkingen. Sporten in groepsverband is toegestaan.
  • Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs.
  • Publiek is toegestaan, zowel bij wedstrijden als bij trainingen. Publiek dient wel 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
  • Vanaf 18 jaar: Houd 1,5 meter afstand buiten het trainen/wedstrijd.
  • Handen wassen doen we thuis en bij binnenkomst op het sportpark.
  • Elke speler heeft z’n eigen fles/bidon.

Kantine/terras:

• De kantine / het terras is geopend tot maximaal 24.00 uur.
  • In de kantine en op het terras mag alleen worden gezeten.
  • Er wordt niet met meubilair gesleept.
  • Overal geldt de 1,5m regel.
  • Er is momenteel nog een beperkt assortiment.
  • Registratie via het registratieformulier in de kantine blijft verplicht.
  • De registratie is geldig voor 1 dag.
  • Betaal zoveel mogelijk per pin.

Bestuurskamer:
  • Wij adviseren de besturen en commissies om zoveel mogelijk digitaal te vergaderen. Mocht dit niet realiseerbaar zijn, is de bestuurskamer beschikbaar met inachtneming van de geldende richtlijnen. In onze bestuurskamer mogen maximaal 10 personen aanwezig zijn;

In alle voortkomende gevallen zal Sportclub Overdinkel de richtlijnen en de protocollen van de KNVB volgen. Daarnaast kan, op basis van de noodverordening van de gemeente Losser, een aanscherping van deze richtlijnen worden vastgesteld.

Graag verwijzen we u ook nog naar de website van de KNVB waar meer informatie staat. Klik op de volgende link om deze pagina te openen: KNVB Corona Protocol

Daarnaast is er extra informatie indien er daadwerkelijk een besmetting is binnen de club, daarvoor het de KNVB het volgende op hun website gepubliceerd: Corona besmetting op de club.

Voor nog meer informatie verwijzen wij u naar de RIVM site van de rijksoverheid: Corona en Sport.

We wensen iedereen veel gezondheid toe.

‘Gebruik je gezonde verstand, let op elkaar, zorg voor elkaar’

Met sportieve en gezonde groet,
Sportclub Overdinkel