Het bestuur van Sportclub Overdinkel heeft kennisgenomen van de versoepeling op het sportbeleid, welke om 19:00 uur tijdens de persconferentie werd meegedeeld.

In de persconferentie geeft premier Rutte aan:

Kinderen t/m 12 jaar mogen vanaf 28 april weer in teamverband in de buitenlucht sporten. Geen wedstrijden, want die leiden tot reizen en meer contacten. Jongeren t/m 18 jaar krijgen meer ruimte om buiten georganiseerd te sporten op anderhalve meter afstand en zonder wedstrijden. Voor alle leeftijdsgroepen geldt: Geen ouders langs de lijn, thuis douchen en gebruik het gezond verstand.

We zullen met de Gemeente Losser in gesprek gaan hoe we op verantwoorde wijze nog training kunnen en mogen geven. Dit werd ook in de persconferentie aangegeven.

Hierna zullen wij dit terugkoppelen via onze Social media kanalen.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Sportclub Overdinkel.