Op 1 november was er weer onze traditionele bockbier avond.

Bij binnenkomst kreeg iedereen een smokkelaar bockbiertje aangeboden.

Na het openingswoord van het veteranenbestuur nam René Kroeze de microfoon over om alle veteranen in groepen op te delen zodat de groepen zich uit konden leven op de spellen die uitgestald waren in de kantine en buiten op het terras.

Hier kon men zien en genieten hoe fanatiek de oudjes nog zijn.
Zo was bij het spijkerbroek hangen good old Bennie Visser iedereen de baas en bij het “spiekersloan” lieten de timmerlieden onder ons het behoorlijk afweten. Het bierpulschuiven was niet weg gelegd voor de echte drinkers. Want die schuiven het bier niet graag zo ver van zich af. Het hilarische spel van de avond was toch wel het bier behendigheidsspel. Dit was toch moeilijker voor iedereen dat men dacht.

Nadat er gestreden werd op het scherp van de snede en alle  zweetdruppels waren opgedroogd, konden de punten bij elkaar opgeteld worden.

Team 3 onder leiding van Hans Plageman kwam als eerste uit de bus en hun kregen als winnaars een mooi bierpakket van de smokkelaar.

Moegestreden genoten we van een lekker bordje saté met salade en stokbrood, dit is werd verzorgd door de familie van Gils – Tiemes.

Na nog een paar biertjes en gezellige discussies, ging iedereen weer naar huis om in afwachting te zitten wat de veteranen de volgende keer weer voor ons in petto hebben.

Alle foto’s van deze geweldige avond staan op de website onder het tabblad foto’s.

Iedereen bedankt voor de fantastische opkomst en tot een volgende keer!

Bestuur veteranen.